ASISTENȚĂ FINANȚARE ACHIZTII, PARTENERIATE

https://premierhospitality.ro/wp-content/uploads/2022/04/9.jpg

Nu există afaceri fară bani. Găsirea de fonduri suficiente, la momentul potrivit, la un cost rezonabil și un risc acceptabil nu este deloc o treabă ușoară. Puteți apela la împrumuturi bancare, la diferite programe de finanțare și subvenții sau la un alt investitor; dar care anume este varianta cea mai bună pentru dumneavoastră? Nouă ne-au trecut prin mâini zeci de proiecte și înțelegem cât de importantă este finanțarea corect structurată pentru succesul unui proiect și, prin urmare, suntem aici să vă spunem care variantă vi se potrivește cel mai bine.

Experții consideră că un antreprenor trebuie să aibă conturată strategia de exit – sau măcar să aibă o idee despre aceasta – chiar din momentul când decide că vrea să deschidă o afacere. Poate că vă va plăcea atât de mult hotelăria încât veți decide să păstrați afacerea în familie și să o lăsați moștenire, ba chiar să mai faceți și alte investiții și să adaugați noi proprietăți. Sau poate că, dimpotrivă, la sfârșitul primului deceniu în business veți constata că nu vi se potrivește așa de bine pe cât sperați și că ați prefera să faceți altceva.

Dacă vă regăsiți în primul scenariu, vă putem ajuta să găsiți proprietatea perfectă pe care să o adăugați la portofoliu. Dacă vă regăsiți în al doilea scenariu, vă putem ajuta să găsiți un cumpărător pentru hotel și să navigați printre etapele acestui proces. Realitatea este că hotelurile sunt printre cele mai valoroase tipuri de active imobiliare și cele mai multe proprietăți nu sunt listate public, vânzările de hoteluri având loc, de obicei, prin canale private. Discreția, verificarea foarte atentă a documentației și reprezentarea corectă a intereselor dumneavoastră sunt factori cheie pentru succesul tranzacției, așa că trebuie să aveți pe cineva din interior. Noi putem face astfel încât să vă fie la fel de ușor să vă extindeți sau să vă vindeți afacerea, așa cum am făcut să fie și să o construiți sau să o administrați.

De ce? Ei bine, scrie în slogan: suntem dedicați succesului vostru!

https://premierhospitality.ro/wp-content/uploads/2022/04/10-scaled.jpg